Начало ::--> Извънкласни форми ::--> "Бим-бам"


РЕКЛАМА

Banner
Училищен талант- 2014 PDF Print E-mail
Site Administrator   
Monday, 20 January 2014 23:33

СОУ „П. К. Яворов“ и Тим Тийн Театър ви канят да участвате в третото издание на „Училищен талант- 2014 година“.

Шоуто ще се проведе във Военен клуб на 13 февруари от 17.30 часа.

Уважаеми момичета и момчета, споделете с публиката своите уникални, невероятни или странни таланти на голямата сцена. Ние приветстваме вашите умения, без значение дали става дума за танци, пеене, фокуси, театър или нещо съвсем различно, което сте намислили.

Участвайте в събитието! Това е един чудесен начин, за да се покаже конкретен талант пред приятели и публика. Всеки е добър в нещо, така че не се страхувайте да опитате! Това е вашият шанс да се докажете и да спечелите.

С приза Талант на СОУ „П. К. Яворов“ и наградата от 100 лв. ще бъде удостоен този участник (група), чийто номер е най-оригинален и има висока степен на сложност. Ще има и много специални награди!

Талантите ще получат определена сума от точки, която ще бъде дадена от журито, за да се определи победител. Но… точките не са толкова важни! По-важно е да се спечелят сърцата на зрителите и бурните аплодисменти на публиката …това е най-голямата награда!

Ако вече сте решили, че ще участвате, се запишете при Валя Петкова – художествен ръководител на училищния театър. Условие за участие е номерът да  не е повече от 5 минути, за да не отегчава.

Срок за записване до 7 февруари 2014г.

Телефон за връзка: 0879001129 – В. Петкова

Начален курс

ет.1, стаята на Iб клас

 

 

test link of my favourite swatch
Last Updated on Tuesday, 11 February 2014 06:05
 

Търсене в сайта

Подобни статии



Архив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.