Начало ::--> Документи ::--> Документи 2017-2018


РЕКЛАМА

Banner
СОУ „П. К. ЯВОРОВ“ СЕ ВКЛЮЧИ В ИНИЦИАТИВАТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“ PDF Print E-mail
Site Administrator   
Saturday, 03 May 2014 18:11
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“
„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН“Г-жа Ненкова – директор на училището, връчва наградата на 4Б клас – победител в надпреварата за събиране на хартия в начален курс
bwd 1/7 start stop 
fwd

СОУ „П. К. Яворов“ гр. Чирпан се присъедини към кампанията на Община Чирпан по инициатива на БТВ „Да изчистим България за един ден“,  която се проведе на 26 април 2014 година. Всеки клас предварително получи район от града, за който да отговаря. Ученици, учители и служители на училището активно и с желание се включиха в инициативата, с което допринесоха за по-добрия облик на града ни.

Ден преди това, на 25. Април, в двора на училището се проведе акция по събиране на хартия. Всички ученици – от малки до големи – се включиха с голям ентусиазъм и в продължение на целия ден непрекъснато предаваха хартия. В акцията се включиха близки и родители на учениците. Общото количество на събраната хартия в училището е 1 091 кг. Победител от 1-ви до 4-ти клас стана 4Б клас с класен ръководител Величка Видева – 136 кг. Победител от 5-ти до 12 клас стана 11А клас с класен ръководител Малина Василева – 251 кг. Учениците от класовете – победители получиха грамота и фланелки. Наградите бяха връчени от директора на училището на 30.Април в присъствието на целия педагогически персонал.

Грамота за участие получиха всички класове, които се включиха в акцията за събиране на хартия и в инициативата „Да почистим България за един ден“.

Ръководството на училището поздравява всички ученици, учители и служители за активното им участие.

btv2014btv2014btv2014btv2014btv2014btv2014btv2014

Last Updated on Saturday, 03 May 2014 18:17
 

Търсене в сайта

Подобни статии



Архив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.