Начало ::--> История


РЕКЛАМА

Banner
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН УЧЕБЕН ЧАС В СОУ „П. К. ЯВОРОВ” PDF Print E-mail
Ангел Колев   
Sunday, 06 March 2016 23:56
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАС
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАС
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАС
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАС
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАС
ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН ЧАСУчастниците от ТТТ с ръководител Валентина Петкова
bwd 1/5 start stop 
fwd

Актьорите от училищния Тим Тийм Театър (5-7 клас), с ръководител Валя Петкова, за пореден път ни изненадаха с интересна постановка.

Наскоро хората по света празнуваха Деня на влюбените. Най-различни инициативи се раждат по този повод. Радват се влюбени и невлюбени, малки и големи. Чувствата съпътстват живота на всички ни. Но как да се оправят тийнейджърите с тях? Когато си твърде млад, точно те и мислите, които се пораждат в главата, понякога стресират. Затова театралите решават да подготвят съучениците си за определени житейски ситуации. Прочитат книгата на Джейн Голдман „Етикет за тийнейджъри“ и създават драматизация-урок по нея, който насочва към правила за поведение по време на срещи и общуване с противоположния пол. Специалния урок преподават Джени, Камен, Николета, Габи, Елми, Селин, Мартин, а  Александра Костадинова го озвучава и обогатява с песен.

Тим Тийн Театър имаха и специален гост. Той е в Чирпан, благодарение поканата на работещия екип по проект „Щастие“. Това е Георги Михалков - един от най-добрите театрални режисьори в София. Поставил е и над 60 заглавия в различни градове на страната: Пловдив, Варна, Русе, Бургас и Стара Загора. Той е баща на три дъщери и дойде на чирпанска сцена, за да подкрепи младите актьори и разкаже как се е справил със своите тийнейджърски вълнения и с тези на дъщерите си. С интерес публиката попива всяка негова дума, а той  увлекателно повежда разговора.

На финала няма нищо по-хубаво от аплодисментите, дълги и нестихващи...

И една вкусна торта за актьорите от училищното настоятелство.

nonstandart2016nonstandart2016nonstandart2016nonstandart2016nonstandart2016

Last Updated on Tuesday, 01 November 2016 21:58
 

Търсене в сайта

Подобни статии



Архив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.