Начало ::--> Прием ::--> Прием 2020-2021г.


РЕКЛАМА

Banner
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ 2019г. PDF Print E-mail
А. Колев   
Thursday, 17 January 2019 00:00
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ
ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИФаклоносците Ивана Колева и Костадин Нарлиев
bwd 1/5 start stop 
fwd

ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ

По традиция през годините в Яворовите януарски дни (13-15 януари) вземат активно участие ученици и учители от Средно училище „П. К. Яворов” Чирпан. Така беше и в тазгодишното издание на Дните.

Ученичката от 7 клас Ивана Колева рецитира „Две души” пред паметника на Поета в дома музей на 13-ти, а след това г-ца Колева, заедно с Костадин Нарлиев от 11 клас - като едни от най-активните участници през 2018-та г. в литературните прояви на музея, бяха факлоносци и пренесоха огъня на Яворова поезия до паметника на Поета в централния парк. Там в церемонията по поднасяне на венци и цветя се включи и директорът на СУ „П. К. Яворов” г-н Трифон Йорданов.

През трите дни наши ученици също взеха участие в отделните прояви.

В третия ден от Яворовите дни Михаела Начева от 11 клас и Ивана Колева от 7 клас от СУ „П. К. Яворов” Чирпан получиха поощрителни награди от Национален конкурс за рисунка „Недорисуван свят”. Наградите са престижни, защото със свои творби в него взеха участие ученици от цялата страна, а нашите момичета са единствените отличени от Чирпан.

hhhhh

Last Updated on Tuesday, 22 January 2019 11:10
 

Търсене в сайта

Подобни статии



Архив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.