Начало ::--> Проекти ::--> Твоят час


РЕКЛАМА

Banner
Ден на отворените врати в Областна администрация Стара Загора PDF Print E-mail
Таня П. Манева   
Tuesday, 05 February 2019 08:02

Ден на отворените врати
Ден на отворените врати
Ден на отворените врати
Ден на отворените врати
Ден на отворените врати
bwd 1/2 start stop 
fwd

Ден на отворените врати в Областна администрация Стара Загора

се проведе на 29 януари. Той бе организиран от областния управител Гергана Микова по повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация с административен център Стара Загора.

Гости на събитието бяха ученици от основни и средни училища от 10 общини на Старозагорска област, сред които и Чирпан. Представители от СУ ”Пейо Крачолов Яворов” град Чирпан бяха Василена Видева от 11”а” клас - председател на ученическия съвет, и г-жа Валентина Костадинова, педагогически съветник.

В началото г-жа Микова ни запозна със структурата и приоритетите на Областната администрация. След това имахме възможност да видим отблизо работата на експерта „Връзки с обществеността“, на директора на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, на служителите в деловодството на администрацията и на отдела по отбранително-мобилизационна подготовка, както и кабинета на областния управител, където заедно зададохме много въпроси на г-жа Микова и с удоволствие се снимахме с нея пред герба на Република България и знамената на България и ЕС.

В края на срещата областният управител връчи на участниците в Деня на отворените врати поздравителни адреси. Тя благодари лично на всеки от нас за посещението и пожела здраве, успех в образованието и сбъдване на поставите цели.

Василена Видева

dod19dod19

Last Updated on Tuesday, 05 February 2019 08:08
 

Търсене в сайта

Подобни статии



Архив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.