Начало ::--> Извънкласни форми ::--> АРХИВ ::--> МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ


РЕКЛАМА

Banner
МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ PDF Print E-mail
Таня П. Манева   
Saturday, 25 January 2003 09:00

 

През 1986-87 година в училището е създаден първия мажоретен състав с треньор Петко Видков.

През 1995 година се възстановява “Мажоретния състав” под ръководството на г-н Трифон Йорданов – старши учител по музика.

Със своите умения и атрактивност съставът участва в много изяви на Общинско ниво и печели сърцата на публиката не само в Чирпан, но и в град Поморие на Фестивала на виното и морето. Представя се чудесно и на Международния мажоретен фестивал ”Златен помпон” – Албена. До днес мажоретките продължават да ни радват.

През 2006 година е създаден и Малкият мажоретен състав при СОУ ”П.К.Яворов”. За първи път участва в празниците посветени на 24 май. С голям заряд, енергия и желание децата тренират упорито.

И успехите не закъсняват. Три поредни години участват в национален фестивал за мажоретни състави и духови оркестри – град Поморие. Като най-малки и най-атрактивни участници, те печелят сърцата на публиката, както и статуетка връчена лично от кмета на града.

 

 

Last Updated on Tuesday, 25 January 2011 10:50
 

Търсене в сайтаАрхив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.